PNM și-a înaintat candidații la Primăria Chișinău, la alegerile locale

Într-un moment semnificativ pentru viitorul Chișinăului, pe data de 29 septembrie 2023, Partidul Național Moldovenesc a făcut un pas hotărât în direcția alegerilor locale din 5 noiembrie 2023. Partidul a depus cu încredere setul de acte necesare pentru înregistrarea lui Dragoș Galbur, liderul PNM, în calitate de candidat pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău. Totodată au fost depuse și documentele pentru cei 38 de candidați ai PNM, care aspiră să devină consilieri în Consiliul Municipal Chișinău.

Prin tragerea la sorți, Partidul Național Moldovenesc a ales poziția cu numărul 17 pe lista de candidați pentru funcția de primar. Acest număr are o semnificație specială, reprezentând anul fondării partidului, în 1917. De asemenea, la tragerea la sorți pentru locul pe buletinul de vot cu lista candidaților la funcția se consilier municipal în Consiliul Municipal Chișinău, PNM a ales același număr norocos 17, consolidând astfel determinarea de a face o schimbare istorică în capitală.

Astfel, cu pași hotărâți și încredere în viitor, Partidul Național Moldovenesc și-a oficializat candidaturile pentru funcția de primar general și pentru consilieri municipali la Primăria Chișinău. O nouă pagină a democrației locale se deschide, iar alegătorii vor avea ocazia să decidă cine va conduce Chișinăul către noi orizonturi în alegerile locale cruciale din 5 noiembrie 2023.