Echipa noastră

Dragoș Galbur

Președinte PNM

Învățător de patriotism

Domeniul de formare și competențe: USMF ”Nicolae Testemițanu”, Facultatea Stomatologie Generală; USB ”Alecu Russo”, Master în Științe Penale și Criminologie; The University of Sheffield, UK, Master în Managementul Sănătății. Management în Sănătate; Științe Politice; Relații Publice.

Dorin Cimil

Secretar General PNM

Omul dreptății

Domeniul de formare și competențe: USM, Facultatea de Drept. Avocat; Conferențiar

Tatiana Codreanu

Vicepreședintă PNM

Iubește oamenii

Domeniul de formare și competențe: UPS ”Ion Creangă”, Psihologie și psihopedagogie specială; ULIM, Master în Resurse umane; Asistență socială; colectare de fonduri; relații publice.

Anișoara Cimil

Pune oamenii pe picioare, la propriu

Domeniul de formare și competențe: USMF “Nicolae Testemițanu”, Facultatea Medicină Generală. Medic. Traumatologie și ortopedie.

Mihai – Ionuț Burciu

Un împătimit al sportului

Domeniul de formare și competențe: USEFS, Pedagogie; Master sport și mass-media; Master în Administrația Instituțiilor Sportive; Jurnalism și Sport. Lector universitar, prezentator emisiuni radio și TV.

Daniel Petreanu

Salvează vieți omenești 24/24

Domeniul de formare și competențe: CNMF ”R. Pacalo” asistent medical; USEM, Facultatea de Drept; ATOM, Teologie Pastorală; Asistent medical IMSP CNAMUP.

Călin Cotruță

Mândru român

Domeniul de formare și competențe: USM, Facultatea de Drept; USM, Master în Administrație Publică : Administrație publică locală.

Adrian Bucur

Omul cu cifrele

Domeniul de formare și competențe: USAM, Facultatea de Finanțe; Audit intern, Resurse umane.

Valentina Ursu

Îndrăgostită de politică

Domeniul de formare și competențe: IRIM, Științe Politice și Relații Internaționale UnAȘM, Master, Globalizare: istorie, politici, culturi europene IRIM, Doctorat în Politologie și Procese Politice; Business analist.

Cristina Benea

Generatoare de idei

Domeniul de formare și competențe: Antreprenoare, Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea Asistență Socială și Sociologie.